Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Kongahälla Ridsällskap!

Hippocrates Academy är en elevportal för ridskolans elever. I den har alla ett eget konto. För medlemmar under 18 år är det målsman som har tillgång till kontot/inloggningen.

Nya elever som är intresserade av att börja rida på KRS måste registrera sig i Hippocrates och logga in i elevportalen för att sätta upp sig på kö. Det är GRATIS att sätta upp sig på kö och du behöver inte lösa medlemskap för att stå i kö. Är det ett barn som vill börja, se till att lägga till barnet i HC först och sedan välja barnets namn när du sätter det på kö. Därefter kommer vi att höra av oss via mail eller telefon för att boka provridning. Håll koll på skräpposten.  
 

→ Obs! Du som registrerar dig ska vara över 18 år
Om ditt barn ska börja rida hos oss så är det du som vuxen i hemmet som registrerar dig på kontot. Du får först skapa ett eget konto och sedan logga in på det (https://elevportal.hippocrates.se/, bolagskod KHRS). Inne i elevportalen kan du sedan lägga till familj genom att trycka på ditt namn uppe i högra hörnet. 

 
OBS! Om du bockar i rutan för föreningsmedlemskap kommer du att få en faktura på medlemsavgift. 400kr för junior / 500kr för senior. Bocka inte i det för att prova på. 


Vid frågor maila krs@kongahallars.nu eller ring och lämna ett meddelande på telsvar 0303-92045

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna