Skapa nytt konto på ridskolan

Hippocrates – Lunna Ridklubb

Lunna Ridklubb använder ett datorsystem från Hippocrates.se för att hantera ridskolans elever, hästar, rid­lärare, fakturor med mera.

Inloggning:

Du loggar in på ditt konto på följande adress: https://academy.hippocrates.se
Användarnamn är din mejladress. (Välj en mailadress som du använder då fakturor och information skickas till denna adress.)
Lösenord är ett du själv valt.
Ridskolans kod: lark

Ny elev:

Som ny elev skapar du konto här nedan. Ange mailadress och telefonnummer som du använder, eftersom vi på ridskolan kommer att skicka fakturor och information till dig. T.ex. skickas information om eventuellt inställda ridlektioner till detta telefonnummer som du anger.

Du som elev / målsman måste logga in i elevportalen för att aktivera ditt konto. Det första som kommer upp direkt är att du ska godkänna ridskolans avtal. Läs igenom och godkänn avtalet.

När du har gjort detta hittar du länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.

Du som har en funktionsvariation, glöm inte att kryssa i rutan med funktionsnedsättning, eftersom det är viktig information för ridskolan.

OBS: Om “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord är för svagt. Ändra lösenordet så kommer du att kunna spara dina uppgifter.

Delbetalningar:

Ridskolan har en funktion för delbetalningar. Om du vill aktivera delbetalningar gör du detta under dina inställningar. Du klickar i kryssrutan “Delbetalningar”. Ridskolan delar upp dina fakturor på tre delar. Delbetalningsavgiften för hela terminen kommer på den första fakturan. 

Observera att detta endast gäller hela terminskurser och du bör aktivera detta snarast så att det kommer med till nästa fakturering. Klicka på menyvalet “Information” och sedan fliken “Övrig information” för att läsa mer om hur vi hanterar delbetalningar. 

 

Om du har några frågor, skicka dem via mail till 

info@lunnaridklubb.se

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna
Kategori Pris
Senior 2024 460.00
Junior 2024 350.00