Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Farsta ridskola!

Hippocrates Academy är en elevportal för Farsta ridskolas elever. Här skapar du ett konto för att  sedan ställa dig i kö till ridskolans gruppridning.

För dig som redan har en plats på ridskolan är det här du hanterar dina avbokningar, igenridningar och meddelar ersättare samt bokar kurser, läger och ser dina fakturor.

För att stå i kö behöver man inte bli medlem. Vill du bli det i allafall klickar du i rutan längst ner om medlemskap. Medlemskapet kostar 450 kr/ 300 kr beroende på ifall du är över eller under 18 år.

Nedan fyller du i dina uppgifter för att skapa dig ett konto. Glöm inte fylla i längd/vikt då vi har maxgränser på vad våra hästar orkar bära. När du registrerat dina uppgifter kommer det skickas ett mail med ytterligare information om hur du aktiverar ditt konto. Därefter loggar du in på din elevportal och ställer du dig på kö. Det är kostnadsfritt att köa till ridskolan.

När du anmäler dig kommer bara kunna välja nivå nybörjare. Har du tidigare riderfarenhet skickar du ett mejl till borjarida@farstaridskola där du beskriver din nivå. Skriv gärna hur många år du ridit och om du ridit på ridskola eller haft egen häst. Har du tävlat? Rider du din häst i form och vilka rörelser har du tidigare övat på. Ju utförligare beskrivning desto lättare blir det för oss att sätta rätt nivå. På hemsidan finns oxå en nivåbeskrivning som kan vara till hjälp.

När ridskolan sedan klassat in dig på rätt nivå kan du själv ställa dig på kö till en grupp som passar. Vill du ställa dig på kö till specifika grupper gör du det under fliken "Ridskolan" - här hittar du ridskolans alla grupper.

Är du nybörjare behöver du också ställa dig i kö och det gör du via din elevportal. Kön hittar du under fliken "Ridskolans kö"

Följ oss gärna på våra sociala medier Instagram och Facebook. Här följer du vad som händer i den dagliga verksamheten samt att ridskolan kommunicerar även viktig information som man bör ta del av.

Mer information hittar du på www.farstaridskola.se alternativt e-posta till info@farstaridskola.se

Hälsningar, Farsta ridskola! smiley

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna