Skapa nytt konto på ridskolan

Hej elever på Kristianstad Ridsällskap!

Vi har nu uppgraderat ridskolan med ett nytt datorsystem från Hippocrates.se som ska förenkla vår vardag, samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat i vår nya elevportal. I början kommer vi inte koppla på alla funktioner utan låter det växa fram efter hand.

Detta innebär att du som elev / målsman måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna eventuellt avtal. Om det finns ett avtal som du måste godkänna så är de det första som kommer upp direkt när du loggat in. Obs, är det ert barn som ska rida så är det målsmans uppgifter ni fyller i först och sen lägger ni till ridande inne i portalen under familj. 

När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.

OBS: Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Betalning

Kommer ske via Hippocrates, ni hittar era fakturor under ekonomin samt att de blir mejlade till er. Fodervärdar betalar på samma sätt som innan i början av var månad till Bg 5988-2852 1300kr

För er som är helt nya på ridskolan finns möjlighet att prova på två tillfällen innan ni tackar ja till platsen och blir medlemmar.  Har ni några frågor så mejla Johanna "Pyttan" på kontoret @krs.nu.

Medlemskap

Alla som rider hos oss måste vara medlemmar och det gäller ett kalenderår oavsett när man har betalat in det. Ni ser under ert namn i Inställningar om ni har betalt in medlemskap för -23, grön bock. Här känner även systemet av om ni är fler i familjen som rider och har betalt för familj eller ej. Har ni betalt in avgiften men saknar bock, mejla ett foto på betalningen till medlemsavgifter@krs.nu så löser vi det. 

Har ni missat eller är nya medlemmar hittar ni info i portalen under Information i prislistan.

 

Inloggning:

Du loggar in på följande adress: http://elevportal.hippocrates.se

Som användarnamn skriver du in din mejladress.

Lösenordet är: Det du har skapat

Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: KRRS

 

Vi hoppas att det nya systemet ska funka bra för oss alla men hoppas att ni har överseende om det blir lite fel så här i början innan vi alla blir varma i kläderna.

 

Välkomna!

 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna