Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Lurbo Ridklubb!

För att delta i undervisning och övriga aktiviteter hos oss behöver du vara medlem i klubben samt ha ett konto i elevportalen Hippocrates.

Som medlem är du försäkrad på lektioner och klubbaktiviteter genom Lurbo Ridklubbs kollektiva olycksfallsförsäkring. För ett heltäckande skydd vid all ridning och handhavande av häst rekommenderar vi att du tecknar en egen olycksfallförsäkring som täcker detta.

 


 

Medlemsavgifter år 2023

250 kr junior (till och med 18 år)

450 kr senior

 

Viktiga datum 

Vårterminen 2023

Start: Måndag 2/1-23

Slut: Söndag 18/6-23

Höstterminen 2023

Start: 7/8-23

Slut: 22/12-23

 

Teori

Minst 1 teoritillfälle per termin samt i samband med vissa ridlektioner.

Nybörjargrupper har flera teoritillfällen.

Instruktörerna har rätt att lägga in fler teoritillfällen vid behov för att nivån för ridgruppen ska uppnås.

 

Betalning

Ridavgiften faktureras en gång per termin. Enbart fakturering via e-post. Inför varje termin skickas en avi för hela terminsavgiften ut, för att garantera en plats på ridskolan behöver minst 1000 kr av fakturan vara betald innan förfallodagen. Resterande belopp skall vara föreningen tillhanda senast 1 vecka innan kursstart. Kom ihåg att ange OCR-nummer vid betalning. Ingen ny faktura kommer skickas ut vid terminsstart. Vi förbehåller oss rätten att flytta om i lektionsschemat vid terminsstart om det krävs för att få grupperna och verksamheten jämn. Om du börjar rida efter terminsstart så behöver hela avgiften betalas före fakturans förfallodatum.

 

Frågor

Mejla info@lurbork.se.

 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna