Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Gerstorps Ryttarsällskap ( GRS )

Vårt kurs och ridskolesystem

Gerstorps ryttarsällskap använder  Hippocrates Academy™ , en elevportal för våra elever.

Här kan Du boka ridgrupper och andra aktiviteter så som kurser, läger och lektioner. Här kan Du se dina fakturor, boka av lektioner och boka igenridning. 

Medlemskap du lägger upp ett kostnadsfritt användarkonto i portalen. Du måste dock vara medlem i föreningen för att delta i den undervisning ridskola eller kurser som GRS arrangerar. När företagskod efterfrågas vid inloggnin är den SUAB. Föreningen använder Hippocrates för att administera vårt medlemsregister. Det är kopplat till Idrottonline och Svenska islandshästförbundet.

Ridskoleentrepenör är Stenholmen utbildning AB, som på uppdrag av GRS håller ridskolelektioner och läger.

Ridskolechef är Emma Möller Ljungqvist

 

Först av allt behöver du lägga in dina uppgifter och godkänna användaravtalet. Där efter kan du ställa in inställningar mm. Obs lösenord behöver innehålla minst en stor bokstav, små bokstäver en siffra och minst 8 tecken.

 

 

För dig som loggar in här som målsman till barn/ungdom på ridskolan eller på ridläger,  skall du lägga till familjemedlemmar under fliken Familj,  som du kommer hitta vid ditt namn uppe i högra hörnet. 

På samma ställe under inställningar kan se ditt lösenord. Om du vill ha möjlighet till delbetalningar av terminsavgiften kryssar du också i det under inställningar.

 

När du har skapat kontot kommer du ( och eventuellt barn ) inte ha någon elevnivå. Det innebär att man inte kan se alla aktiviteter då några har en klassificering. Komplettera gärna din registering i systemet med ett mail till oss på ridskola@gerstorprs.se så ändrar vi till korrekt elevnivå och hjälper till med inbokning av de första kurserna/ lägrena eller ridgrupperna.

 

Tveka inte att skriva till ridskola@gerstorprs.se om du vill ha hjälp med något eller ringa oss på 013 - 58035 val 4.

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna
Kategori Pris
Senior / Huvudmedlem GRS 2024 550.00
Junior / Huvudmedlem GRS 2024 250.00
Familjemedlemsavgift / Huvudmedlem GRS 2024 700.00
Stödmedlem GRS 2024 ( huvd.medl i annan förening ) 100.00